Ontruimingsoefeningen

Zijn uw BHV-ers er in getraind om op de juiste wijze te handelen bij een eventuele ontruiming? Na een training door www.apotheekbenu.com/ First Aid kunt u er op rekenen dat uw BHV-ers exact weten hoe zij moeten handelen en communiceren en een ontruiming tot een goed einde moeten brengen in een noodgeval.

Ontruimingsoefening

In het geval van een calamiteit kan het voorkomen dat bepaalde ruimtes ontruimd moeten worden. Iedereen moet dan zo snel mogelijk en op de juiste manier in veiligheid gebracht worden. Dit werkt alleen als uw BHV-ers een goede voorbereiding hebben gehad en er duidelijke procedures en protocollen zijn. BHV First Aid doet dit door observatie tijdens een ontruiming volgens het ontruimingsplan. Na afloop worden de bevindingen uitgebreid geevalueerd.

Vraag direct een offerte aan

Ontruimingstraining, een specialiteit van BHV First Aid

Bij BHV First Aid wordt het verloop van de ontruimingsoefening vooraf uitgebreid besproken met de opdrachtgever. Er zijn diverse mogelijkheden voor de training. Een ontruimingsoefening is altijd maatwerk. Elk bedrijf is weer verschillend en heeft derhalve te maken met verschillende risicoaspecten. De kosten van de training zijn sterk afhankelijk van de organisatie en de omvang hiervan. Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie.

Trainingen op eigen locatie, incompany of in ons eigen trainingscentrum in Harlingen

De trainingen worden door ons verzorgd op uw bedrijfslocatie(s) en volledig incompany. Wij organiseren dit binnen geheel Nederland. Het spreekt vanzelf dat u en uw team ook van harte welkom zijn op ons trainingscentrum in Harlingen. Wanneer u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid ziet om overdag een veiligheidstraining te volgen, is ook dat voor ons geen enkel probleem. BHV First Aid verzorgt ook trainingen in de avond- en weekenduren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden. BHV First Aid verzorgt interactieve trainingen die praktijkgericht zijn. BHV First Aid geeft de trainingen met de nieuwste en modernste beschikbare middelen. Ons enthousiaste team bestaat louter uit vriendelijke en gecertificeerde trainers.

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontvang snel een op uw gerichte branche offerte!

BHV First Aid
Verlengde Edisonstraat 1
8861 NJ Harlingen
0517 – 201 027
info@bhvfirstaid.nl

Interesse?
Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

Scroll naar top